30 november 2020

ONS Prijzenfestival

ONS PRIJZENFESTIVAL

Speciaal voor KBO-leden!

In januari 2011 rolde de eerste Ons van de persen, het eigen ledenmagazine van KBO- Brabant. Inmiddels zijn we bijna tien jaar verder en wat is ons ‘kind’ al groot geworden! Wijzer, veelzijdiger, omvangrijker en nog niet zo lang geleden voorzien van een fraai nieuw jasje. We zijn er best trots op en willen haar tiende verjaardag graag met ú vieren. Want zonder u, geen Ons.

Samen met Ons Ledenvoordeel, partners en leveranciers pakken we groots uit met ‘Ons Prijzenfestival’. We geven maar liefst 106 prijzen weg met een totale waarde van ruim 22.000 euro! Van een e-bike, hotelcadeaubon, smartphones en radio’s tot een hometrainer, airfryers en vele andere mooie prijzen. De trekking vindt plaats in januari 2021: de maand waarin we de tiende verjaardag van dit magazine vieren.

Schrijf u, uiterlijk 31 december 2020, gratis en eenvoudig in en maak kans op een van de mooie prijzen. U abonneert zich daarmee ook op de digitale nieuwsbrief van Ons Ledenvoordeel. Zo kunnen we u regelmatig informeren over interessante producten en diensten die we u als lid van KBO-Brabant met ledenvoordeel kunnen aanbieden.

Met vriendelijke groet,
Wilma Schrover, directeur

ONS LEDENVOORDEEL GEEFT 106 PRIJZEN WEG T.W.V. € 22.000,-!

Hoofdprijzen

• 1x E-bike van VIJOLI t.w.v. € 1.399,-
  • 3x Hotelcadeaubon van All-Inn Hotels t.w.v. € 350,-
  • 2x Draadloze steelstofzuiger van TurboTronic t.w.v. € 299,95
  • 1x Hometrainer van SportTronic t.w.v. € 299,95
  • 2x DAB+ radio tafelmodel van Sangean t.w.v. € 289,-
  • 3x Smartphone van Fysic t.w.v. € 239,-
  • 3x Compacte DAB+ radio van Sangean t.w.v. €139,-
  • 3x Airfryer van TurboTronic t.w.v. € 129,95
  • 3x Voorhoofdthermometer van Alecto t.w.v. € 99,-

Overige prijzen

• 50x Licentie 2 jaar System Mechanic PC Herstel & Versnel van
    IOLO Technologies t.w.v. € 79,90
  • 25x Online cursussen Seniorenpakket van Interplein t.w.v. € 399,-
  • 5x Jaarabonnement magazine Tuinseizoen van VIP Media t.w.v. € 58,95
  • 5x Jaarabonnement magazine Historia van VIP Media t.w.v. € 59,95

Schrijf u gratis en eenvoudig in

Klik hieronder op de link om je gegevens  in te vullen om kans te maken op een van de liefst 106 prijzen. Inschrijven is mogelijk t/m 31 december 2020. Na inschrijving ontvangt u per e-mail een bevestiging.

De trekking van de prijswinnaars vindt plaats op 19 januari d.m.v. loting door een onafhankelijke derde. Alle prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Eind januari worden alle winnaars ook gepubliceerd op deze actiesite.

Klik hier voor de uitgebreide Actievoorwaarden van Ons Prijzenfestival. Door deel te nemen verklaart u kennis te hebben genomen van, en in te stemmen met, deze actievoorwaarden.