10 februari 2022

Protestactie loskoppeling AOW

Pensioenprotest aanstaande zaterdag 12 februari, Doe mee!

 

 

Het kabinet is van plan om de stijging van het minimumloon los te koppelen van de AOW. Hierdoor worden gepensioneerden opnieuw hard geraakt. Terwijl de prijzen van boodschappen, gas en benzine stijgen, blijven de pensioenen achter of worden zelfs gekort.

Kom ook hiertegen in actie. Op zaterdag 12 februari vindt het Pensioenprotest plaats in Park Transwijk in Utrecht om 14:00 uur. “Samen voor een eerlijk pensioen” ondersteunt dit initiatief van harte en roept de ondertekenaars van haar petitie op daaraan deel te nemen.

Meld je hier aan zodat wij de organisatie van de manifestatie kunnen doorgeven hoeveel mensen namens “Samen voor een eerlijk pensioen” het Pensioenprotest komen ondersteunen. Aanmelden kan tot vrijdag 11 februari 2022 om 18:00 uur. Alle praktische informatie over het Pensioenprotest vind je hier.

Ab Flipse zal namens “Samen voor een eerlijk pensioen” een statement afleggen voordat de demonstratieve tocht rond het Transwijk park omstreeks 14:30 uur begint.

Met vriendelijke groet,

Samenvooreeneerlijkpensioen.nl

‘Samen voor een eerlijk pensioen’ is een initiatief van ConsumentenClaim, Vereniging Woekerpolis.nl, Stichting Woekerpolisproces, KBO Brabant. Stichting Pensioenbehoud, Nederlandse Bond voor Pensioenbelangen en Landelijk Actiecomité ‘Red het pensioenstelsel’.

T : 088-4004245
www.samenvooreeneerlijkpensioen.nl
vragen@samenvooreeneerlijkpensioen.nl

Deelnemende organisaties Pensioenprotest:

Samenvooreeneerlijkpensioen