De KBO-afdeling Liessel is opgericht op 5 november 1956 en is in Liessel de grootste vereniging. Het ledenaantal bedraagt momenteel ruim 500 leden.

Wilt u graag een bericht plaatsen of wilt u reageren op de inhoud van deze website, neem dan contact op met Toon van Duijnhoven. Hij is de webmaster van deze website en contactpersoon vanuit het bestuur. Tel. 0493-341559.

ONS PRIJZENFESTIVAL

Speciaal voor KBO-leden!

In januari 2011 rolde de eerste Ons van de persen, het eigen ledenmagazine van KBO- Brabant. Inmiddels zijn we bijna tien jaar verder en wat is ons ‘kind’ al groot geworden! Wijzer, veelzijdiger, omvangrijker en nog niet zo lang geleden voorzien van een fraai nieuw jasje. We zijn er best trots op en willen haar tiende verjaardag graag met ú vieren. Want zonder u, geen Ons.

Samen met Ons Ledenvoordeel, partners en leveranciers pakken we groots uit met ‘Ons Prijzenfestival’. We geven maar liefst 106 prijzen weg met een totale waarde van ruim 22.000 euro! Van een e-bike, hotelcadeaubon, smartphones en radio’s tot een hometrainer, airfryers en vele andere mooie prijzen. De trekking vindt plaats in januari 2021: de maand waarin we de tiende verjaardag van dit magazine vieren.

Schrijf u, uiterlijk 31 december 2020, gratis en eenvoudig in en maak kans op een van de mooie prijzen. U abonneert zich daarmee ook op de digitale nieuwsbrief van Ons Ledenvoordeel. Zo kunnen we u regelmatig informeren over interessante producten en diensten die we u als lid van KBO-Brabant met ledenvoordeel kunnen aanbieden.

Met vriendelijke groet,
Wilma Schrover, directeur

ONS LEDENVOORDEEL GEEFT 106 PRIJZEN WEG T.W.V. € 22.000,-!

Hoofdprijzen

• 1x E-bike van VIJOLI t.w.v. € 1.399,-
  • 3x Hotelcadeaubon van All-Inn Hotels t.w.v. € 350,-
  • 2x Draadloze steelstofzuiger van TurboTronic t.w.v. € 299,95
  • 1x Hometrainer van SportTronic t.w.v. € 299,95
  • 2x DAB+ radio tafelmodel van Sangean t.w.v. € 289,-
  • 3x Smartphone van Fysic t.w.v. € 239,-
  • 3x Compacte DAB+ radio van Sangean t.w.v. €139,-
  • 3x Airfryer van TurboTronic t.w.v. € 129,95
  • 3x Voorhoofdthermometer van Alecto t.w.v. € 99,-

Overige prijzen

• 50x Licentie 2 jaar System Mechanic PC Herstel & Versnel van
    IOLO Technologies t.w.v. € 79,90
  • 25x Online cursussen Seniorenpakket van Interplein t.w.v. € 399,-
  • 5x Jaarabonnement magazine Tuinseizoen van VIP Media t.w.v. € 58,95
  • 5x Jaarabonnement magazine Historia van VIP Media t.w.v. € 59,95

Schrijf u gratis en eenvoudig in

Klik op onderstaande link om daar je gegevens  in te vullen om kans te maken op een van de liefst 106 prijzen. Inschrijven is mogelijk t/m 31 december 2020. Na inschrijving ontvangt u per e-mail een bevestiging.

De trekking van de prijswinnaars vindt plaats op 19 januari d.m.v. loting door een onafhankelijke derde. Alle prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Eind januari worden alle winnaars ook gepubliceerd op deze actiesite.

Klik hier voor de uitgebreide Actievoorwaarden van Ons Prijzenfestival. Door deel te nemen verklaart u kennis te hebben genomen van, en in te stemmen met, deze actievoorwaarden.

Fikse korting op ziektekosten verzekering van VGZ voor KBO-Leden.Mooie tijd om lid te worden van KBO-Liessel

Op maandag 02 november om 13.30 uur werdt de Algemene ledenvergadering  2020 gehouden. U kon deze volgen op een livestream op uw computer laptop of tablet. De link staat in de uitnodiging voor de vergadering. De Link is nog aktief t/m zondag 8 november

ONS ACTUEEL

Voor de actueel van deze week klik op de onderstaande link Ons Actueel november 2020, week ...

16 oktober 2020
Jaar 2017 2018 2019 2020 2021 2022

Geen uitgelichte activiteiten

Onze Belcirkels

Het coronavirus houdt Nederland in zijn greep en vooral ouderen dienen sociaal contact zoveel mogelijk te beperken. Ontmoeten kan niet, maar bellen kan wel! Dus vindt u het gezellig om in contact te komen met andere KBO-leden? Doe dan mee met Onze Belcirkels.

ANWB AutoMaatje Deurne is weer opgestart na de corona shut down

Overleden leden in november

Mart Hoeben