Lidmaatschap KBO-Liessel, iets voor U?

De KBO is een belangenbehartiger voor senioren vanaf 50 jaar.
Via KBO-Brabant behartigt zij de belangen van haar doelgroep tot bij de politici in Den Haag.
Als u nog geen deel uitmaakt van de ruim 500 leden tellende KBO-Liessel, dan vindt u hieronder diverse goede redenen om dat alsnog te doen.

1.   De KBO is met ruim 134.000 leden een van de grotere bonden van senioren in Nederland
2.   De KBO wordt gehoord door alle politieke partijen
3.   De KBO vecht voor uw gezondheidszorg, uw pensioen, uw veiligheid
4.   De KBO heeft invloed op landelijk, provinciaal, en plaatselijk niveau
5.   De KBO geeft adviezen, informatie en ontspanning
6.   De KBO heeft oog voor levensvragen en zingeving
7.   De KBO is solidair met senioren die het minder goed hebben
8.   De KBO bezorgt maandelijks het gratis ledenblad “Ons” en geeft leuke voordeeltjes weg via de ledenpas
9.   De KBO-Liessel is een vereniging die haar meer dan 500 leden veel te bieden heeft
10. De KBO vraagt een bescheiden contributie van € 25,00 per persoon per jaar
11. De KBO-leden krijgen, als ze aangesloten zijn bij zorgverzekeraar CZ, VGZ, IAK van AON of ZilverenKruis Achmea en nog geen collectieve korting hebben via een andere organisatie, 5% korting op de basispremie, wat                  al snel ± € 70,00 per persoon op jaarbasis is.
      LAAT HET GELD NIET OP STRAAT LIGGEN!!

Bent u al lid, promoot het lidmaatschap van de KBO dan bij familie, vrienden of kennissen.

Elders op deze site vindt u onze wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse activiteiten.
Meer weten? Even een telefoontje naar het secretariaat 342095 of naar een van de bestuursleden.
U bent van harte welkom bij de grootste belangenbehartigersvereniging van Liessel.