“De volksvriend ” Liessel

Klik op de afbeelding

Dierenpoort bij Het Keelven

                                                     Fietsen

Fietsen, een heerlijke ontspanning voor jong en oud en je blijft er vooral fit en vitaal bij.

KBO Liessel organiseert maandelijks een fietstocht, van april t/m september. Deze vindt in principe plaats op de vierde donderdag van de maand. Het vertrek is bij De Kastanje om 13.00 uur. Voor uw eigen veiligheid en die van de groep krijgt iedereen bij vertrek ’n geel hesje, dat na de fietstocht weer wordt ingeleverd.
Onderweg is er een terrasstop (voor eigen rekening), soms in combinatie met ’n kleine excursie.

Als het regent of het waait erg hard, dan gaat de fietstocht niet door. De contactpersoon is Toon van Duijnhoven. Voor informatie kunt u bij hem terecht, tel. 341559 of 06 50526340.


Fietstocht Deurne-Zuid
De KBO afdelingen Liessel, Neerkant en Helenaveen houden ieder jaar in mei een gezamenlijke fietstocht, met onderweg een tussenstop om rond het middaguur in de vrije natuur, met een eigen meegebrachte lunch, weer op krachten te kunnen komen.
In onze nieuwsbrief en op de website berichten we er te zijner tijd meer over.

 

 

 

 
 
Op donderdagmiddag 24 juni hebben we  onze eerste fietstocht van ca. 35 km gemaakt. Met o.a. een bezoek aan de terrassen van het “Blauwebessenland” in Horst-America en het gemeenschapshuis in Helenaveen. Een mooie rit door de peelstreek via Griendtsveen, Horst-America, Evertsoord en Helenaveen weer naar Liessel. Waar we rond 17.30 uur weer aankwamen.
 
Weer een mooie fietstocht gemaakt op donderdag 22 juli met een bezoek aan het terras van  ” De Aarlese Heikant” 
De tocht voerde ons langs Vlierden en Helmond . Door de bossen tussen  Aarle- Rixtel en de Mortel. Over de stippelberg naar Bakel. Via Deurne weer terug naar Liessel. Waar we na 45 km om 17.15 uur weer  thuis waren
 
Op donderdag 26 augustus een zeer leuke fietstocht gemaakt.We ziin via Heusden Someren via het keelven naar de Strabrechtse hei gefietst .Waar de hei mooi paars bloeide. Er werden terrasje’s bezocht  bij manege ‘Het Keelven’ en bij “het pastoorke van Moorsel” Op onze tocht kwamen er ook nog wat dieren op ons pad. Via Lierop en Asten weer terug naar Liessel. Om 17.30 uur na 49 km weer thuis.
 
 

Terug naar startpagina