“De volksvriend ” Liessel

Klik op de afbeelding

Dierenpoort bij Het Keelven

                                                     Fietsen

Fietsen, een heerlijke ontspanning voor jong en oud en je blijft er vooral fit en vitaal bij.

KBO Liessel organiseert maandelijks een fietstocht, van april t/m september. Deze vindt in principe plaats op de vierde donderdag van de maand. Het vertrek is bij De Kastanje om 13.00 uur. Voor uw eigen veiligheid en die van de groep krijgt iedereen bij vertrek ’n geel hesje, dat na de fietstocht weer wordt ingeleverd.
Onderweg is er een terrasstop (voor eigen rekening), soms in combinatie met ’n kleine excursie.

Als het regent of het waait erg hard, dan gaat de fietstocht niet door. De contactpersoon is Toon van Duijnhoven. Voor informatie kunt u bij hem terecht, tel. 341559 of 06 50526340.

Op 28 april onze eerste fiets route van dit jaar gedaan . Met ongeveer 15 leden een mooie tocht om de Peel gedaan. Via Neerkant Helenaveen Griendsveen weer terug naar Liessel. Met twee tussenstops . Terras in Helenaveen en bij het Toon Kortoomspark. Na 35 km weer terug thuis
 
Donderdag 19 mei stond onze gezamelijke fietstocht met Neerkant en Helenaveen naar het museum in Melderslo. Maar door de weersomstandigheden (noodweer) afgelast.
 
Donderdag 23 Juni afgelast vw de tropische hitte
 
Donderdag 4 augustus weer een mooie fietstocht kunnen doen.Via zeilberg Walsberg Milheeze Bakel Helmond Vlierden terug in Liessel. Stops bij de golfbaan in Bakel en Thijssen in Vlierden .Ongeveer 39 km
 
Donderdag 25 augustus afgelast vw de tropische hitte
 
Donderdag 22 september fietstocht via Asten -Lierop Strabrechtseheide  Beuven Someren Asten  weer naar liessel.
 2 terras stops bij Pastoorke van Moorsel en bij Jan van Hoek.
+/- 35 km.
 
Donderdag 27 oktober een extra fietstocht vanwege het prachtige herfstweer.
Via Neerkant  langs het kanaal naar de visvijver in Meijel. Daarop het terras heerlijk  genoten van koffie/thee met gebak en nog een drankje. Daarna langs de ander kant van Meijel weer richting Liessel.
+/- 35 km

Terug naar startpagina