Wonen met Gemak Deurne

 

Comfortabel en veilig wonen is een wens van mensen van alle leeftijden.

Wonen met Gemak geeft informatie, advies en praktische ondersteuning. Senioren worden bijgestaan in het comfortabel ouder worden in eigen huis. Regelmatig organiseren de vrijwilligers van Wonen met Gemak Deurne informatiebijeenkomsten. U krijgt daar te zien waarop u moet letten, als u comfortabel wil blijven wonen. Om u een idee te geven van onze informatiebijeenkomsten maakten we deze korte impressie film.         

Met de woonscan wordt een volledige analyse gemaakt, die uitgaat van uw wensen en uw woning. Welke aanpassingen zijn er nodig om comfortabel te kunnen blijven leven, zoals u dat wilt? En welke mogelijkheden zijn er? Of het nu gaat om kleine of grote aanpassingen, wij kunnen u adviseren en behulpzaam zijn bij de voorbereiding en de uitvoering. 

Wij kunnen u helpen bij het vinden van een geschikt bedrijf en het aanvragen van offertes, zonder dat u hierbij bij voorbaat al gebonden bent aan bepaalde bedrijven.

 

Samenwerking

 

Wonen met gemak Deurne is een samenwerkingsverband van de gemeente, de KBO Kring Deurne, de Rabobank, de Woningcorporatie Bergopwaarts en de LEV-groep Deurne. Het uitvoerende werk wordt gedaan door vrijwilligers van de KBO Kring Deurne, met ondersteuning van de projectleider van de LEV-groep, Lianne Grubben.

Op de foto het uitvoeringsteam, van links naar rechts: Piet Matheij, Lia Frerichs, Wijnand Vermeulen, Gerrit van den Heuvel, Lianne Grubben en Jos Schepman.

 

 

Informatiebijeenkomsten

Op dit moment zijn er geen informatiebijeenkomsten voor Wonen met Gemak gepland.

Wilt u meer informatie over Wonen met Gemak?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe data? Of heeft u vragen? 

Neem gerust contact met ons op.

Dit kan via de e-mail: deurne@wonenmetgemak.nl 

of telefonisch op:      06-24 83 56 88. 

 

          Servicepunt Wonen met Gemak Deurne   

Heeft u een vraag, wilt u aanvullende informatie of wilt u een afspraak maken?. Lianne Grubben staat u graag te woord.

U kunt Wonen met Gemak Deurne op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur bereiken op:    06-24 83 56 88

e-mail:     deurne@wonenmetgemak.nl

           


 

 

Terug naar de startpagina