MijnHuisPast

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MijnHuisPast van start in Deurne

11 feb 2021 – Volgens Gerrit van den Heuvel van KBO-Kring Deurne is het van belang dat ouderen zich meer bewust worden over hoe zij op een comfortabele en veilige manier langer thuis kunnen blijven wonen.

Op de foto van links naar rechts ziet u het team van woonadviseurs voor inwoners van gemeente Deurne: Peter Stevens, Ger Meulendijks Gerrit van den Heuvel (coördinator woonadviezen), Piet van den Berg (foto: Marius van Deursen)
 
 
 

Mijnhuispast Deurne

Comfortabel en veilig wonen is een wens van mensen van alle leeftijden.

MijnHuisPast geeft informatie, advies en praktische ondersteuning. Senioren worden bijgestaan in het comfortabel ouder worden in eigen huis. Regelmatig organiseren de vrijwilligers van MijnHuisPast Deurne informatiebijeenkomsten. U krijgt daar te zien waarop u moet letten, als u comfortabel wil blijven wonen.          

Met de woonscan wordt een volledige analyse gemaakt, die uitgaat van uw wensen en uw woning. Welke aanpassingen zijn er nodig om comfortabel te kunnen blijven leven, zoals u dat wilt? En welke mogelijkheden zijn er? Of het nu gaat om kleine of grote aanpassingen, wij kunnen u adviseren en behulpzaam zijn bij de voorbereiding en de uitvoering. 

Wij kunnen u helpen bij het vinden van een geschikt bedrijf en het aanvragen van offertes, zonder dat u hierbij bij voorbaat al gebonden bent aan bepaalde bedrijven.

Na een oproep van KBO-Kring Deurne hebben zich vanuit Liessel Peter Stevens en Ger Meulendijks zich als vrijwilliger aangemeld.

Informatie op de website  MijnHuisPast

U vindt daar ook tips en maatregelen voor aanpassingen in huis.
Er is ook een filmpje te zien en een contaktformulier voor aanvraag van informatie e/o woonscan.

 

Samenwerking

MijnHuisPast Deurne is een samenwerkingsverband van de gemeente Deurne ,KBO Kring Deurne, de Rabobank, de Woningcorporatie Bergopwaarts en de LEV-groep Deurne. Het uitvoerende werk wordt gedaan door vrijwilligers van de KBO Kring Deurne, met ondersteuning van de projectleider van de LEV-groep, Patty van Rooy

Ook wordt er samengewerkt met de gemeente Geldrop en Mierlo.

 

 

Informatiebijeenkomsten

 

Wilt u meer informatie over MijnHuisPast ?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe data? Of heeft u vragen? 

Neem gerust contact met ons op.

Dit kan via de e-mail: deurne@mijnhuispast.nl

of telefonisch op:      0493-387387

 

 

           


 

 

Terug naar de startpagina