Lidmaatschap

Iedereen, die ouder is dan 50 jaar kan lid worden van KBO-Liessel. Het lidmaatschap bedraagt
€ 25,- per persoon per jaar.
Voor uw lidmaatschap ontvangt u elfmaal per jaar het maandblad ‘Ons’ met daarin de Nieuwsbrief van KBO-afdeling Liessel. Daarin staat een overzicht van actuele informatie en alle komende activiteiten, waaraan u kunt deelnemen.

Wilt u lid worden, neem dan contact op met onze ledenadministrateur Toon van Duijnhoven tel. 0493-341559.

Ook kunt u hier meteen het aanmeldingsformulier invullen.

Onze ledenadministrateur zal z.s.m contact met u opnemen en alles regelen.

Wanneer u uw lidmaatschap wilt opzeggen, dan dient u dit schriftelijk mede te delen aan de secretaris of de ledenadministrateur.

Of u stuurt een mail naar kboliessel@gmail.com

Uw jaarlijkse contributie kunt u storten op bankrekeningnummer  IBAN: NL25 RABO 0129001457  ten name van KBO afdeling Liessel.
Nog gemakkelijker is het om ons een machtiging te verstrekken voor het incasseren van de contributie en de eventuele kosten voor activiteiten.

Als er mutaties in uw gegevens zijn of er zijn vragen neem dan contact op met de ledenadministrateur Toon van Duijnhoven tel.0493-341559.

Die zal de wijzigingen meteen in het computerbestand invoeren.