Nabestaande Box

Wat is de NabestaandenBox?

De NabestaandenBox is een gebruiksvriendelijk computerprogramma waar u al uw gegevens kunt invullen, die na overlijden van belang zijn voor uw nabestaanden. Hierbij kunt u denken aan:

Het programma maakt een overzichtelijke mappenstructuur aan in uw map ‘Documenten’ voor het bewaren van de gegevens van de NabestaandenBox als PDF en belangrijke documenten, zoals polissen, wilsverklaringen, foto’s, video’s, brieven en adressenlijsten.

U kunt u gegevens makkelijk invullen in het programma. Het neemt u stap voor stap mee om 100% volledig te zijn.

 

Ontzorg uw nabestaanden

Wist u dat maar liefst 81% van de mensen er wel over nadenkt, maar nog niets heeft geregeld voor zijn/haar nabestaanden? Veel mensen hopen dat het hen niet zal overkomen en hopelijk is dat ook zo. Echter blijkt helaas dat we niet altijd controle hebben over de gebeurtenissen in ons leven. We kunnen door een ongeval of kort ziekbed plotseling overlijden.

Waar we wél controle over hebben, is hoe we bij leven onze zaken regelen. Voor onszelf én onze nabestaanden. Om te voorkomen dat nabestaanden naast al het verdriet ook nog te maken krijgen met het uitzoeken, organiseren en beslissen van allerlei andere zaken, is de NabestaandenBox een echte uitkomst.

 
 

De belangrijkste voordelen

 

Het ontstaan van de NabestaandenBox

Zo kunnen uw nabestaanden alles gemakkelijk op één plek terugvinden. Wij noemen dit de NabestaandenBox, een digitale doos waarin zich alle informatie bevindt.

 

“Een rijk leven is zorgen dat je alles goed achter laat” 

 

✅ Goed om te weten

De NabestaandenBox is beschikbaar voor Windows 10 of hoger en voor OSX 11 en hoger (Mac). Het programma is niet geschikt voor een tablet of smartphone.

 

De NabestaandenBox bestellen?

Dat doet u gemakkelijk en snel via de webshop!

Éénmalig van €39,95

Voor €32,50

 
Bekijk alle aanbiedingen in onze webshop 

 

Logo onsledenvoordeel